Skovager har udarbejdet en række politikker og principper. Disse er blandt andet med til at danne rammen om Skovagers pædagogiske arbejdsgrundlag for personalet i hverdagen, samtidig med at de giver forældrene en rettesnor i forhold til det daglige samarbejde, og forventninger personale, bestyrelse og forældre imellem.  

 

Søvn

Mere tekst kommer snart ....

Sygdom og hygiejne 

Syge børn modtages ikke i institutionen. Barnet skal kunne følge hverdagen, det vil sige kunne være med i aktiviteter både ude og inde, og må ikke udgøre en smitterisiko for andre børn og voksne.

Det er hårdt arbejde at gå i daginstitution, derfor kan barnet virke friskt hjemme med mor og far, men i institutionen sammen med 40 andre børn og voksne, er barnet ikke frisk, men piver og er ked af det.

Når et barn har været syg er det en rigtig god ide, at barnet har en feberfri/rask dag hjemme, før de igen kommer i institutionen. Husk i øvrigt at ovenpå natten er temperaturen oftest lav, men den stiger i løbet af dagen. Derfor kan morgentemperaturen virke lidt forhøjet, men under de 38 grader, men derfor kan barnet stadig godt have feber, når temperaturen måles et par timer senere.

Vi følger de retningslinjer, der er fastsat af sundhedsstyrelsen. Du er altid velkommen til at spørge personalet til råds, hvis du er i tvivl. 

Vi forventer at barnet kommer hver dag med rent tøj og savlesmækker, samt rene sutteklude og sovedyr, da disse ting også er en smittekilde for bakterier og virus. Ligesom det også er forældrenes ansvar, at der hver dag er rengjorte sutter.

 

Kostpolitik 

Her kan du læse vores kostpolitik

 

Uddybende links:

www.voresmad.dk

www.sundhedstegnet.dk

www.hjerteforeningen.dk

www.altomkost.dk

www.madabc.dk

Glostrup Kommunes mad og måltidspolitik:

http://www.glostrup.dk/~/media/ESDH/committees/70/1888/1279755.ashx