Så kom vores fortælling som fyrtårnsinstitution i forskningsprojektet ”Kom med ud” på gaden. Projektet er gældende i hele Danmark, og det er under center for Børn og Natur.

 

   

Nedenfor kan i læse Skovagers fortælling.

https://centerforboernognatur.dk/projekter/kom-med-ud/fyrtaarnsinstitutioner/skovager/

 

 

FYRTÅRNS-INSTITUTIONER - Fortællinger fra praksis

Erfaringer fra daginstitutioner med særlig fokus på natur og udeliv.

37 unikke fortællinger fra praksis om dagligdagen i institutioner fra hele landet, der har særligt fokus på natur og udeliv i deres praksis året rundt. Det er hvad Kom med ud projektet i Center for børn og natur præsenterer.

De 37 fortællinger er blevet udarbejdet i et tæt samarbejde mellem medarbejdere i Kom med ud projektet og de udvalgte fyrtårnsinstitutioner. Institutionerne er udvalgt blandt de institutioner, der kommer allermest ud i dag­ligdagen, som I som institution selv har bidraget til at finde ud af, ved at besvare et spørgeskema fra Kom med ud i første halvdel af 2018.

Alle fortællinger fra fyrtårnsinstitutioner er tilgængelige på Danmarkskortet. Det finder du ved at følge linket her: www.boernognatur.dk/projekter/kom-med-ud/fyrtaarnsinstitutioner/

Samtidig med enkeltfortællingerne er vi stolte af også at kunne præsentere en samlet publikation om fortællingerne fra praksis. Denne kan du downloade her:

www.boernognatur.dk/dokumenter/fyrtaarnsinstitutioner.pdf